Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tottenham Hotspur - To Dare is to Do ...

27. 2. 2014

 Poslední výsledky, nebo spíše obraz hry posledních zápasů mě nutí se z toho zmaru nějak vykecat a obrodit tyto stránky, které asi rok ležely ladem. Nechci být přehnaně skeptický, na každý pád musím být při nejmenší kritický.  

Před zmiňovaným rokem mě k založení těchto stránek inspiroval zápas Spurs na hřišti West Hamu. Památný match, který rozhodl Bale v nastaveném čase pumelicí do šibenice a rozhodl o vítězství 2:3. Tehdy jsem vystřelil od computeru střemhlav letící, hlasitě křičící a euforií zaplavený na nedalekou postel, kde mě postihl poněkud nečekaně tvrdý dopad. Nicméně byl to ještě pořád ten Tottenham, který znám, i když už pod AVB.  Kde je alespoň náznak té touhy po vítězství teď ?soldado.jpgKde je ten Tottenham? Jasně, mohli bychom říct, že k tomu chybí hráči jako Bale, Modrič nebo Van der Vaart, ale jen tím to asi nebude. Nejde o to, že jsme prohráli poslední 2 utkání, ale zápas s Norwichem byl vyloženě tragický. Nebyla tam chuť, bojovnost a mnohdy ani snaha. Výkony jednotlivých hráčů si raději rozebereme v nějakém z následujících příspěvků.  Na to, že jsme před sezónou za posily utratili víc než za snad posledních 5 let dohromady, to je neuspokojivý výsledek. Co se týče bodů, není to tak zlé, máme tuším snad jen o bod méně než loni touto dobou a co na tom, že v minulé sezóně to stačilo na průběžnou 3. příčku? Radši budu desátý, ale chci vidět jak Lennon piluje lajnu a zásobuje pokud možno jen trochu přesnými míči šestnácku, chci vidět střelbu ze všech možných pozic, chci vidět drzost a agresivitu a možná i nějakou tu hlavu po rohu od našich stoperů. Přihrávat si na vlastní polovině dnes zvládne kdejaké divizní mužstvo.

Nebudu se prozatím dále rozepisovat, protože se nám nezadržitelně blíží odveta v Evropské lize a snad i postup dále, i když po tom, co jsem viděl v prvním zápase, to nebude nic jednoduchého. Věřme, že se dnes dočkáme v sestavě alespoň 2 typických útočníků a uděláme rázný krok, který nás odpíchne k lepším zítřkům.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář